Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان مشهد - به گفته محمد موسوی خوشبختانه در حال حاضر میزان مراجعه بیماران مشکوک و یا مبتلا به کرونا به این مرکز در کنترل است و روزانه حدود صد بیمار تنفسی به صورت سرپایی به این مرکز درمانی مراجعه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه تعداد بیماران سرپایی مبتلا به کرونا مراجعه کننده به این مرکز، تغییر محسوسی نداشته است، گفت: از تعداد حدود ۱۰۰ بیمار سرپایی که به این بیمارستان مراجعه می‌کنند روزانه حدود ۵ یا ۶ نفر بستری می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس بیمارستان هاشمی نژاد گفت: تعداد افرادی که علائم مشکوک به کرونا را دارا هستند افزایش یافته است، اما خوشبختانه آمار بستری افزایش چندانی نداشته است.

بیشتر بخوانید

تست‌های مثبت کرونا در خراسان رضوی حدود ۵ برابر شد

موسوی با بیان اینکه بر اساس پیش بینی‌های انجام شده، در اواخر بهمن ماه تعداد بیماران بستری افزایش می‌یابد، گفت: تمام بخش‌های این مرکز درمانی فعال و در حال خدمت رسانی به بیماران است.

وی با تاکید بر اینکه همچنان در حال آماده باش برای مواجهه با پیک‌های احتمالی کرونا هستیم گفت: تسهیلات لازم برای برپایی کلینیک تنفسی در نظر گرفته شده است.

 

انتهای پیام//ر.ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس مراکز درمانی علائم کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۷۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل

دکتر نگار خوشنویس گفت: پارسال در مجموع ۱۳ هزار و ۶۷۸ نفر با ادعای جراحات ناشی از نزاع و درگیری به مراکز پزشکی قانونی استان اردبیل مراجعه کردند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل افزود: از این تعداد مراجعه ۱۰ هزار و ۸۶ نفر مرد و سه هزار و ۵۹۲ نفر زن بوده است که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ که حدود ۱۴ هزار نفر بوده، هشت درصد کاهش داشته است.

به گفته او، بیشترین تعداد مراجعین ناشی از نزاع و درگیری به پزشکی قانونی اردبیل در سال گذشته در تیرماه با هزار و ۵۴۷ نفر و کمترین مراجعین نیز در اسفند ماه با ۷۷۰ نفر بوده است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل با بیان اینکه بیشترین علت مراجعه به مراکز پزشکی قانونی این استان و حتی کشور نزاع و درگیری است، افزود: افراد بعد از مراجعه به مراکز انتظامی و قضایی به مراکز پزشکی قانونی ارجاع شده و بر اساس نوع و میزان آسیب دیدگی و صدمات برای آنها گوهی صادر می شود.

دکتر خوشنویس گفت: با توجه به اینکه در پزشکی قانونی هیچ گونه کار درمانی انجام نمی‌شود، لذا اولویت اول برای مصدومین ناشی از نزاع به ویژه در موارد پر خطر ، مراجعه به مراکز درمانی جهت اقدامات درمانی می‌باشد.

او با بیان اینکه داشتن معرفی نامه از مراجع قضایی و انتظامی جهت پذیرش و ارائه نظریات پزشکی قانونی الزامی است، افزود: داشتن ظاهر خون آلود نه تنها تاثیری در نظریه‌های کارشناسی نخواهد داشت، بلکه معاینه دقیق تر زخم و جراحات را با مشکل مواجه خواهد کرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • کاهش ۸ درصدی مراجعان درگیری به پزشکی قانونی اردبیل
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • حیات دوباره ۵ بیمار با اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس