Web Analytics Made Easy - Statcounter

ربات پزشکی «کیوان لایف بات» که به همت شرکت دانش بنیان ایرانی «رویال توسعه پایدار» ساخته شده است،‌ روز گذشته در بیمارستان شهید هاشمی نژاد رونمایی شد. 

علی قره خانی مدیر فنی این شرکت دانش بنیان روز پنجشنبه در خصوص این ربات در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: ربات کیوان لایف بات یک ربات پزشکی است که برای خدمات رسانی به کادر درمان طراحی و ساخته شده است، ایده  اصلی این ربات در بیمارستان شهید هاشمی نژاد متولد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 زمانی که کرونا در دنیا همه گیر شده بود، ما نیز سعی کردیم گوشه کوچکی از این بار را بگیریم.

وی بیان کرد: بنابراین رباتی طراحی شد که تردد کادر درمان به قسمت قرنطینه را کم کند و امکان کنترل از راه دور یا خودکار برای تردد در فضای قرنطینه و برقراری ارتباط صوتی، تصویری با بیمار نیز داشته باشد.

قره خانی اظهار داشت: در طراحی این ربات امکان اندازه گیری دمای بدن و اکسیژن خون نیز وجود دارد و با توجه به اینکه پلت فرم این ربات در داخل کشور طراحی شده است، این امکان وجود دارد که امکانات دیگر درمانی نیز به این ربات اضافه شود.

وی افزود: این ربات طوری طراحی شده که کادر درمان می تواند دارو یا غذا را در طبقات آن قرار دهد و برای بیمار ارسال کند. همچنین امکان این وجود دارد طبقات ربات را باز کرده تا سیستم ضدعفونی یو وی یا پلاسما را برای تمیز کردن فضاها به شکل خودکار استفاده شود.

قره خانی یادآور شد: در حال حاضر برای این ربات سفارش از خارج داریم و کشور قطر درخواست کرده است که روی این ربات صندلی برای حمل بیمار قرار دهیم و این پلت فرم نیز در دست طراحی است و می توانیم این فرم را نیز ارایه دهیم.

وی در خصوص طراحی صفر تا صد این ربات گفت: این ربات از ایده، طراحی، ساخت، برنامه نویسی، راه اندازی و شبکه کردن همه در داخل کشور و با توان متخصصان شرکت انجام شده است.

قره خانی ادامه داد: کل این فرآیند از ۱۵ اسفند شروع و تا امروز یک نمونه به خارج از کشور ارسال شده و نمونه ای از آن نیز امروز در بیمارستان هاشمی نژاد مورد بهره برداری قرار گرفته است.

وی افزود: درحال حاضر با چند بیمارستان در روسیه مذاکره کرده ایم، این ربات بعد از بیمارستان هاشمی نژاد در بیمارستان های محب ارایه خواهد شد و از هفته آینده در خدمت سایر بیمارستان های کشور خواهیم بود.

این ربات با استفاده از تکنولوژی stereo vision دارای حسگر تشخیص مانع، قابلیت اندازه گیری دمای بدن، اندازه گیری سطح اکسیژن خون و قابلیت اضافه شدن سنسورهای دیگر است.
ارتباط تصویری و صوتی پزشک و بیمار و حمل غذا و دارو به اتاق های متفاوت از دیگر قابلیت های این ربات است.
همچنین این ربات مجهز به عملکرد چندگانه برای کنترل چندین ربات دیگر و نیز صفحات ضدلغزش در سینی های متحرک است.

برچسب‌ها ویروس کرونا ربات شرکت دانش بنیان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ربات شرکت دانش بنیان ویروس کرونا ربات شرکت دانش بنیان هاشمی نژاد قره خانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۵۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/

محمد سنادی‌زاده متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم وفناوری آنا، در رابطه با پیشرفت‌های علم پزشکی در حوزه پیوند کلیه اظهار کرد: بنده اولین پیوند کلیه را در ایران با همکاری تیم پیوند کلیه در سال ۱۳۴۷ در بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی شیرازانجام داده‌ام.

وی ادامه داد: در آن سال‌ها امکانات پزشکی بسیار محدود بود، کلیه مصنوعی، آنتیژن‌های مخصوص HLL و دارو‌های جدیدی که الان در اختیار است را نداشتیم. پیشرفت علم و تجهیزات پزشکی اصلا قابل مقایسه با سال‍‌های گذشته نیست.

متخصص جراحی کلیه افزود: در گذشته سعی می‌شد کلیه را از افراد نزدیک به بیمار پیوند دهیم درحالی که اکنون روش پیوند و راه‌های دریافت کلیه تغییر کرده است. ما در بیمارستان نمازی از دو جسد کلیه گرفته و به دو بیمار که در انتظار دریافت کلیه بودند پیوند زدیم. یک بیمار حدود ۱۶ سال با همان کلیه زندگی کرده و علائم طبیعی داشت.

سنادی‌زاده گفت: حدود ۹ پیوند کلیه برای ۷ بیمار در بیمارستان نمازی شیراز و ۵۰ پیوند هم در بیمارستان شهدای تجریش تهران انجام داده‌ام.

وی به پیشرفت‌های پزشکی اشاره و مطرح کرد: خوشبختانه امکانات بسیار خوبی در اختیار جراحان پیوند کلیه قرار گرفته است. ایران جز اولین کشور‌هایی بود که جراحی پیوند کلیه را آغاز کرد. تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است که این آمار بسیار خوب نشان دهنده پیشرفت‌های کشورمان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • اولین حرف های آتیلا حجازی درباره استقلال | من خارج از کشور بودم اما ...|‌ با این شرایط قهرمانی آسیا صد درصد شدنی است
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب
  • (ویدیو) معاینه پزشکی یسنا در بیمارستان
  • تصاویر معاینه پزشکی یسنا در بیمارستان + فیلم